Finansiering og forsikring

Toyota Financial Services er Toyotas eget finansieringsselskap. Vi gir deg muligheten til enkelt å finansiere og forsikre din bil, uansett om den er ny eller brukt. Vårt mål er å tilby den aller beste løsningen, slik at du blir fornøyd med ditt bilhold.

Beregn privatleie

Beregn privatleie

Her kan du beregne hvor mye du må betale for privatleie.

Billån

Billån

Billån er den vanligste formen for finansiering av nye og brukte biler. Du behøver som oftest ingen annen sikkerhet enn bilen, og kontantinnsatsen er gjerne din innbyttebil. For privatpersoner utgjør normalt kontantinnsatsen 35 % av bilens pris. Kontakter du oss direkte kan vi tilby inntil 100 % finansiering.

Vanlige spørsmål rundt PrivatLeie

Vanlige spørsmål rundt PrivatLeie

Q&A om Privatleie. Her gir vi deg svar på de vanligste spørsmålene vi får om privatleie. Eks: Q: Er PrivatLeie og leasing det samme? Q: Hvor mye må jeg betale i startleie ved PrivatLeie?

Leasing

Leasing

Leasing er det vanligste finansieringsalternativet for offentlige og private virksomheter, uavhengig av om bedriften trenger én bil eller en hel flåte av firmabiler. Leasing betyr leie. For din bedrift betyr det at vi kjøper bilen og du leier den mot en avtalt leie over et avtalt tidsrom. Leien vil være avhengig av størrelsen på evt. forskuddsleie, kjørelengde og leieperiode.

Betalingsutsettelse

Betalingsutsettelse

Uforutsette utgifter kommer ofte når det passer som dårligst. Derfor gir vi deg muligheten til å låne penger til bilrelaterte kostnader som for eksempel reparasjon, service eller kjøp av utstyr fra Toyota-butikken.

Hva er Privatleie?

Hva er Privatleie?

Toyota PrivatLeie - Enkleste vei til et forutsigbart bilhold Hva er privatleie? Her får du svarene du lurer på. Les mer om privatleie

Forsikring

Forsikring

I Toyota er vi opptatt av at du som kunde skal være fornøyd. Med et kontinuerlig fokus på våre kunders behov, vil vi alltid strebe etter å gi deg god og personlig service. Vi tilbyr en gunstig forsikring som ivaretar dine behov som Toyota-kunde, og vi er opptatt av at du fra dag én skal være sikret Toyota-standarder også ved en eventuell skade.

PrivatLeie

PrivatLeie

Toyota Financial Services er Toyotas eget finansieringsselskap. Vår dyktige stab jobber kontinuerlig for å kunne tilby deg eller din bedrift den beste finansielle løsningen ved kjøp eller leasing av bil.

Bedrift

Bedrift

Hos Toyota får din bedrift et komplett bilhold, uavhengig av størrelsen på bilparken. Hos oss får du skreddersydde pakker for deg og din bedrift på alt fra leasing, billån og biladministrasjon. Vi tilbyr også tilgang til online rapportering som omfatter finansiering-, administrasjon og nøkkeltallsrapportering. Rapportene vil vise kostnad på hver enkelt bil eller hele bilparken totalt.

Alt-i-ett

Alt-i-ett

Med vår Alt-i-ett-avtale kan du samle alle tjenester forbundet med bilen din på én månedlig faktura. Dette gjelder blant annet en gunstig drivstoffavtale, forsikring fordelt over 12 måneder og serviceavtale med din Toyota-forhandler. Alt-i-ett gir deg, med andre ord, en god og enkel oversikt over bilholdet ditt.